top of page

Koha, Andruškēvičs un Ščerbatihs saņem "Ventspils Gada atzinība sportā 2018" balvas



25. janvārī, Ventspils pilsētas domes Kultūras centrā notika ikgadējā "Ventspils Gada atzinība sportā 2018" pasniegšanas ceremonija, kurā nomināciju uzvarētājiem balvas pasniedza Ventspils pilsētas domes amatpersonas, LR Saeimas deputāti Gundars Daudze un Jānis Vucāns, izcili sportisti un žurnālisti.

Nominācijā "Labākā Sportiste" uzvarēja svarcēlāja Rebeka Koha, kura 2018. gadā Eiropas pieaugušo čempionātā svarcelšanā izcīnīja 1.vietu, pasaules pieaugušo čempionātā 3.vietu, pasaules junioru čempionātā 1.vietu un Eiropas junioru čempionātā 1.vietu, kā arī laboti virkne Latvijas pieaugušo un pasaules junioru rekordu.

Rebeka no Latvijas Olimpiskās komitejas ģenerālsekretāra Žorža Tikmera rokām saņēma arī balvu par mērķtiecību, izciliem sasniegumiem svarcelšanā un Latvijas vārda popularizēšanu pasaulē.

Savukārt nominācijā “Labākais treneris” tandēmā triumfēja Eduards Andruškēvičs un Viktors Ščerbatihs, kuru audzēkņi Rebeka Koha, Ritvars Suharevs, Artūrs Plēsnieks, Vadims Koževņikovs un Daniela Ivanova 2018.gadā izcīnījuši godalgotas vietas Eiropas čempionātā pieaugušajiem, kā arī pasaules un Eiropas junioru un jauniešu čempionātos.

Comments


bottom of page